A Carpe Futura Egyesület alapítóként csatlakozott a Határtalanul a Magyar Fiatalokért ernyőszervezethez

A Carpe Futura! – A Fenntartható Társadalomért Egyesület alapító tagként vett részt a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület nevet viselő Kárpát-medencei ernyőszervezet alakuló ülésén, amely a magyar ifjúság támogatására jön létre tizennyolc magyarországi és tizenegy határon túli szervezet részvételével. A Carpe Futura Egyesület delegáltjaként Ary Tamás elnök, dr. Szikszai Evelin alelnök, Lukácsi Tamás alelnök és Koltai Gábor tag érkezett.

 

Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke gondolatait idézve az új egyesület résztvevőit a hazaszeretetben, a nemzetben való közös gondolkodás köti össze, az új egyesület segítségével pedig intézményes formában is együttesen léphetnek fel a magyar fiatalok, a magyar kisebbség érdekében. Az új egyesületben minden nemzetrész képviselteti magát.

A Carpe Futura Egyesület egy nemzeti keresztény alapon gondolkodó közösség, amely kiemelt figyelmet fordít a magyarság megmaradására és erősítésére, ezért üdvözli és fontosnak tartja az ernyőszervezet létrejöttét.

Hír TV

 

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.