Az NFFT májusi ülésére látogatott a Carpe Futura

 

A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács 2019. május 30-án tartott, idei második ülésén a Carpe Futura Egyesület képviseletében Murányi Máté alelnök, Dudás Renáta és Hurta Adrienn tagok vettek részt.

Az ülésen – az NFFT tematikus vitasorozatának harmadik részeként – a természeti erőforrásokkal kapcsolatos kihívások témakörében tartott vitaindító előadást Dr. Makai Martina helyettes államtitkár “A társadalmi anyaghasználat és a körforgásos gazdaság” címmel. A második napirendi pontban a Tanács cselekvési terv javaslatot fogadott el a természeti örökségünk védelméről és a természeti erőforrások fenntartható használatáról. Az ülés harmadik napirendi pontjaként Gablini Gábor, a Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségének alelnöke szólalt fel; vitaindító előadásának címe  “A tudás alapú, innovatív társadalom szakképzésének stratégiája” volt.

A Tanács ülése most is tartalmas és érdekfeszítő volt. Kiemelendő, hogy a tagok és a résztvevők egyöntetűen elkötelezettek az napirendre tűzött témák megoldásában.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.